Precision Vascular Robotics FROM Corindus, A Siemens Helthineers Company

Precision Vascular Robotics FROM Corindus, A Siemens Healthineers Company

Maailman paras osaaminen käytössä

Tekoälyoppiminen nopeuttaa ja tuo tarkkuutta

Suomalaisten kardiologien osaaminen on maailman mittakaavassakin huippuluokkaa. Robottiavusteinen mittaus vähentää potentiaalisesti entisestään mittavirheitä ja ylimääräisten verkkoputkien eli stenttien tarvetta. Lisäksi CorPath GRX:n automatisoidut toimenpidevälineiden ohjaustekniikat replikoivat alan parhaiden huippuosaajien käyttämiä tekniikoita.


Sepelvaltimotauti on syöpien ohella Suomen tärkein kansansairaus, johon kuolee vuosittain yli 12 000 suomalaista. Sepelvaltimot lähtevät aortan tyvestä ja sijaitsevat sydämen pinnalla. Ne huolehtivat sydänlihaksen hapensaannista ja ravitsemuksesta. Sepelvaltimotauti johtuu valtimoiden seinämien kovettumisesta ja ahtautumisesta.


Pallolaajennus on sepelvaltimotaudin yleisin niin sanottu kajoava hoitomuoto. Se avaa sepelvaltimossa olevan ahtauman tai tukoksen ja päästää veren virtaamaan sydänlihakseen.

Robotiikkaa hyödyntävän tekniikan avulla lääkäri pystyy etenemään toimenpidekohdassa – esimerkiksi verisuonta sen sisältä auki pitävää verkkoputkea asentaessaan – turvallisesti milli kerrallaan. Lisäksi CorPath GRX -robotti oppii. Jo tehdyt toimenpiteet jäävät muistiin ja toimenpiteen uusiminen saman toimenpiteen aikana merkittävästi nopeutuu.


Lopputuloksena on entistä parempi, nopeampi ja turvallisempi toimenpide.Ota yhteyttä

* Pakolliset tiedot. Hyväksymällä annat suostumuksesi säilyttää yhteystietosi. Suostumuksen voit peruuttaa milloin tahansa. Lue lisää tietosuojakäytännöistämme.

Quality and Environmental policies. Privacy policy.

EPS Robotics – A part of EPS Vascular. CorePath is a registered trademark of Corindus, A Siemens Healthineers Company.
© Copyright EPS Vascular AB. All Rights Reserved. Website: Publiciteta&Co